Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ακόμη μία διάκριση για τις ελιές Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος παρέδωσε στον κ. Παναγιώτη Χλιάπα, από τον Πολύγυρο, το βραβείο που απέσπασε η εταιρία του «Ελιές Χλιάπας - Ελιοανθός» που βρίσκεται στις Καλύβες Χαλκιδικής, για το προϊόν της «Πράσινη Ελιά Χαλκιδικής με λεμονοπίπερο», στον 4ο Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Χλιάπα για αυτή τη διάκριση και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που όλο και συχνότερα, προϊόντα των παραγωγικών μονάδων της Χαλκιδικής αποσπούν διακρίσεις τόσο σε εθνικούς όσο και διεθνείς διαγωνισμούς, γεγονός που αποδεικνύει την επιβράβευση των κόπων των επιχειρηματιών που εξελίσσουν τα προϊόντα τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την προβολή της Χαλκιδικής. 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής είναι και θα παραμείνουν αρωγοί της ανάπτυξης και της τόνωσης της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.