Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Διόδια στον κόμβο Πολυκάστρου: "Κατόρθωμα" της πιο ανίκανης κυβέρνησης

Ανακοίνωση ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κιλκίς
Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πράττει αυτό που έχει μάθει καλά. Να λέει και να υπόσχεται πολλά και τελικώς να υλοποιεί άλλα που καμιά σχέση δεν έχουν με όσα έχει πει και υποσχεθεί πριν.
Η απόφαση (υπ΄ αριθμ. ΔΝΣγ/οικ.35897/ΦΝ 393/2017 – ΦΕΚ Β’1867/29-05-17) των Υπουργών κ.κ. Τσακαλώτου-Σπίρτζη) να ισχύσουν διόδια σε πλευρικά σημεία (σταθμούς) της Εθνικής οδού (για τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων Παμβώτιδας, Μέστης, Ιεροπηγής και Ευζώνων, μέχρι 31.08.2017) μέχρι το τέλος Αυγούστου αποτελεί το τελευταίο ''κατόρθωμα'' της πιο ανίκανης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Μια απόφαση που πλήττει τον νομό μας καθώς πέραν όλων των άλλων ο εν λόγω δρόμος δεν αποτελεί και σύγχρονο αυτοκινητόδρομο και μάλιστα είναι κακοσυντηρημένος και χωρίς στοιχειώδη χαρακτηριστικά που θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει εθνική οδό.

Σε μια εποχή που οι πολίτες δέχονται από παντού την άγρια επίθεση στις τσέπες τους, από την κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο και τώρα έχει υπογράψει 4ο μνημόνιο, η επιβολή διοδίων σε παράπλευρα τμήματα εθνικών δρόμων – στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε σημείο του νομού μας – είναι ακόμη ένα προκλητικό μέτρο που αποβαίνει εις βάρος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ωραία αντιμετώπιση σε μια περιοχή που αν μη τι άλλο η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θυμήθηκε μόνο όταν είχαν εισρεύσει εκεί οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Kαι τώρα την λησμονούν γιατί πολύ απλά θυμούνται τις τοπικές κοινωνίες μόνο όταν τις έχουν ανάγκη και μόνο για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους αδιαφορώντας για το μετά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου