Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ο Τόνι Γκονζάλες στον Κιλκισιακό

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και οργάνωση, ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη πρόσληψη στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Τόνι Γκονζάλες.
Ο κ. Γκονζάλες αναλαμβάνει τη θέση του Αρχιπροπονητή και Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας. Με παραστάσεις και εμπειρίες από τη Primera Division με τη Μαγιόρκα και τη Super League με τον ΠΑΟΚ, ο κ. Γκονζάλες αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς αποτελεί ένα πρότυπο για τη νεολαία της πόλης μας. 

Άνθρωπος με όρεξη για δουλειά, και πάντα κοντά στα νέα παιδιά, προσπαθώντας να τους μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γκονζάλες είναι διπλωματούχος προπονητής, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στην ακαδημία της Κρηστώνης.

Ο Κιλκισιακός ρίχνει όλο το βάρος στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, και αυτό μαρτυρεί και η πρόσληψη του κ. Γκονζάλες σε μια τόσο νευραλγική θέση.
Τόνι καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.