Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Επιμορφωτικό σεμινάριο με παιδιά εισηγητές και μεγάλους ακροατές

Η 1η Περιφέρεια Δημοτικής εκπαίδευσης Κιλκίς διοργανώνει, με ευθύνη της αρμόδιας Σχολικής Συμβούλου Ιωάννας Κ. Αρβανίτη, το 4ο σε σειρά επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο δημοτικό σχολείο: τα παιδιά εισηγητές κι οι μεγάλοι ακροατές».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, από τις 08.30 έως τις 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς και απευθύνεται στο σύνολο των εκπαιδευτικών της 1ης Περιφέρειας, με την συνεργασία των οποίων και υλοποιείται. 

Επίσης καλούνται να το παρακολουθήσουν γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών των αντίστοιχων σχολείων, φίλες και φίλοι που επιθυμούν.

Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν ως εισηγητές και εισηγήτριες μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της 1ης Περιφέρειάς Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (2ο, 3ο 4ο 7ο και 9ο Κιλκίς, Δροσάτου, Ευκαρπίας, Μεγάλης Βρύσης, Μυριόφυτου, Σ.Σ. Μουριών και Χέρσου ) με την καθοδήγηση και επίβλεψη των εκπαιδευτικών τους και την έγκριση των γονέων τους. 

Οι εργασίες-δράσεις που θα παρουσιαστούν υλοποιήθηκαν στα παραπάνω σχολεία κατά το τρέχον σχολικό έτος και έχουν κοινό άξονα τη διαθεματική προσέγγιση, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου