Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δύο Παίονες δόκιμοι πυροσβέστες στην Πυροσβεστική Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας 
Μέσα στα πλαίσια της «Σχολής Πυροσβεστών» της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρουσιάσθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο κατάστημα της Π.Υ. Γουμένισσας οι δύο (2) πρωτοετείς Δόκιμοι Πυροσβέστες, με καταγωγή από τον Δήμο Παιονίας, και εντάχθηκαν στο δυναμικό της Υπηρεσίας για την «πρακτική τους εκπαίδευση».
Το χρονικό διάστημα της «πρακτικής εκπαίδευσης» έχει ορισθεί έως την 18η Οκτωβρίου 2017 ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψουν και πάλι στην Σχολή για την συνέχιση των σπουδών τους.

Ο Διοικητής και όλο το προσωπικό της Π.Υ. Γουμένισσας καλωσορίζει τους δύο (2) Δόκιμους Πυροσβέστες στην μεγάλη «πυροσβεστική οικογένεια» και τους εύχεται καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και επιτυχή αποφοίτηση από την Σχολή τους.

Σας γνωρίζουμε ότι από την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά λειτουργεί η συγκεκριμένη «Σχολή Πυροσβεστών» στην πόλη της Πτολεμαΐδας, έχει διάρκεια πέντε (5) εξάμηνων και οι σπουδαστές της εισάγονται κάθε χρόνο με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.