Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Συμμετοχή κιλκισιώτικων επιχειρήσεων στην 82η ΔΕΘ

Υπογράφει ο Παύλος Σπ. Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
"Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και εγώ προσωπικά σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, πιστεύουμε ότι περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής.
Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι η συμμετοχή στη ΔΕΘ, η οποία και αποτελεί για κάθε επιχείρηση μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, τόσο προς το επιχειρηματικό κοινό, όσο και τους απλούς επισκέπτες.

Εν όψει της διοργάνωσης της 82ης ΔΕΘ (9-17.09.2017), και του αυξημένου ενδιαφέροντός της λόγω της επιτυχίας των τελευταίων διοργανώσεων, της επίσημης εθνικής συμμετοχής της Κίνας ως τιμώμενης χώρας και των παράλληλων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται, το Επιμελητήριό μας αποδέχθηκε πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για συμμετοχή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξοπλισμένο σταντ όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως 23.06.2017, για τη συμμετοχή σας στην 82η ΔΕΘ, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου με προϊόντα ή έντυπο υλικό δωρεάν και επιβάρυνση μόνο για ενοικίαση εξοπλισμού 17,00 € / τ.μ. συν Φ.Π.Α., καθόσον η δαπάνη ενοικίασης του περιπτέρου θα καλυφθεί από το ίδιο το Επιμελητήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κιλκίς (Ηλιάδης Γ. – 23410 24580–1, e_mail: info@ebekilkis.gr)."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου