Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η Θεατρική Παράσταση «Νύχτες 7» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Οι «Κύκλοι Ομόκεντροι» επιστρέφουν. Η θεατρική ομάδα που αγαπήθηκε από τον κόσμο της Παιονίας με την παράσταση «Αίθουσα Αναμονής», σε λίγες μέρες θα ανέβει στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου για να παρουσιάσει την κωμωδία του Γιώργου Λυμπέρη «Νύχτες 7».
Βρισκόμαστε στο Κιλκίς του 2017 όπου μία τρομερή καταιγίδα θα καταστρέψει όλο τον κόσμο. Μια μυστηριώδης φωνή ενημερώνει τον Νώντα Βουλούμπαση και τον προτρέπει να φτιάξει μία κιβωτό για να σωθεί αυτός και ορισμένοι εκλεκτοί! Υπάρχει όμως ένας κανόνας. 

Σε αυτή την κιβωτό κανείς δεν πρέπει να κυριευτεί από τα ζωώδη ένστικτά του. Ένας άνεργος ξυλουργός με την αυταρχική γυναίκα του και την κόρη τους, μία πασίγνωστη παρουσιάστρια με την βοηθό της, ένας άπληστος μεσίτης με την φιλάρεσκη σύζυγό του και μία μητέρα που πάσχει από αλτσχάιμερ με την κόρη της αποτελούν το πλήρωμα της κιβωτού. Φαινομενικά. Διότι οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις γίνονται την στιγμή που νομίζεις πως τα ξέρεις όλα.

Παίζουν: Σουζάνα Μπαϊνούζη, Χρήστος Ζιέλκας, Άννα Παπαδοπούλου, Ζωή Χαμουρούδη, Βικτώρια Κιλιγκαρίδου, Άγγελος Κουρέπης, Ελίζα Τσιβρεμετζή, Πόπη Σάσσου, Φανή Μπερμπερίδου.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Λυμπέρης

Μακιγιάζ: Πόπη Παυλίδου

Κομμώσεις: Βάσω Καρατζιά

Κονσόλα - Φωτισμός: Κώστας Μιχαηλίδης

Ηχητική κάλυψη: Βασίλης Δερμετζής

Κατασκευές: Ματούλα Αντωνιάδου, Γιώργος Μπαϊνούζης

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Λυμπέρης

Φωτογραφία: Σωκράτης Μουρατίδης

Μεταποιήσεις ενδυμάτων: Μαρία Παπιοπούλου

Σχεδιασμός αφίσας: Μαριέττα Πανίδου

Οργάνωση παραγωγής : Ομάδα Θεάτρου Κύκλοι Ομόκεντροι

Βοηθοί παραγωγής: Βάσω Παπαδοπούλου, Γλυκερία Μπαϊνούζη, Σταθούλα Φωτιάδου, Λίνα Δραγανίδου, Ερμιόνη Ψαρρά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 1/7,
Παραστάσεις: Τρίτη 4/7, Τετάρτη 5/7, Σάββατο 8/7

Ώρα έναρξης: 21.30

Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Τιμή Εισιτηρίου : 5 Ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6995025777

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.