Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 6ο Τουρνουά Grass Volley στο Λαγκαδά

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Το Σάββατο 10 Ιουνίου ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε στο 6ο μεγάλης εμβέλειας Τουρνουά Grass Volley που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδά στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά σε συνεργασία με τον δήμο Λαγκαδά. 
Ο Δήμος Λαγκαδά και η διοίκηση των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά για άλλη μια χρονιά παραχώρησαν στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές τον καταπράσινο χώρο των Λουτρών ο οποίος πλημμύρισε από χαμόγελα και φωνές μικρών παιδιών.

Οι 15 Σύλλογοι που τίμησαν με τη συμμετοχή τους το τουρνουά φέτος ήταν:

ΑΣΚ Λαγκαδά

Α.Ε. Αμπελοκήπων

Αίας Ευόσμου

Ακαδημία Αθλέτικο

Ακαδημία βόλεϊ Λητής

Απόλλων Αρναίας

Άτλας Κιλκίς

ΔΕΚΑ

Δημόκριτος Μυγδονίας

Ελπίς Αμπελοκήπων

Μυγδονιακός

Όλυμπος Κορδελιού

Πήγασος Πολίχνης

Προμηθέας Πυλαίας

Τιτάνες Ευόσμου

Το 6ο Τουρνουά Grass Volley τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά και Αντιδήμαρχος Λαγκαδά Δημήτριος Μάρκου, Ο Πρόεδρος των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά Αϊναλής Χρήστος, οι οποίοι απένειμαν και τα κύπελλα στις ομάδες που συμμετείχαν.

Ήταν ένα οργανωμένο και πετυχημένο τουρνουά με αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος από την αρχή μέχρι το τέλος. Πάνω από 450 κορίτσια και αγόρια πήραν μέρος στο τουρνουά. Για τις μικρές αθλήτριες του Άτλαντα Κιλκίς ήταν άλλη μία όμορφη εμπειρία καθότι έπαιξαν τουλάχιστον 3 με 4 παιχνίδια με διαφορετικές ομάδες. Η ομάδα των παγκορασίδων που συμμετείχε και αυτή σε παιχνίδι 6Χ6 έπαιξε τρία παιχνίδια. Ήταν μία καλή εμπειρία, καθότι για πρώτη φορά επίσημα έπαιζαν σε γρασίδι.

Η διοίκηση του Άτλαντα Κιλκίς είναι ικανοποιημένη καθότι το τρίπτυχο που εφαρμόζει συμμετέχω-παίζω-μαθαίνω πάει πολύ καλά και η πρόοδος διαφαίνεται πως έρχεται σταθερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.