Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Γιόρτασαν τα 2α γενέθλιά τους με μάθημα κολύμβησης

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Δύο χρόνια ζωής συμπλήρωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και το γιόρτασε την Δευτέρα 26 Ιουνίου με ένα σεμινάριο ... κολύμβησης, μιας και η συμμετοχή σε έναν αγώνα τριάθλου είναι στα σχέδια αρκετών μελών του.
Μέλη και φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν στην πισίνα του Alexandros sports center και συζήτησαν για τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου και των μελών του καθώς το καλοκαίρι η αγωνιστική δράση δεν σταματάει.

Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου και όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο αυτά τα δύο χρόνια και να ευχηθεί σε όλους καλή συνέχεια.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου διεξήχθη στον Όλυμπο ο για πολλούς σημαντικότερος αγώνας βουνού στη χώρα μας, ο 14ος OLYMPUS MARATHON. Θερμά συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη Άγγελο Αμανατίδη οποίος τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία του επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα ψηλά!
Στον αγώνα συμμετείχε και ο Κιλκισιώτης Παναγιώτης Κοτίδης που τώρα ζει στο εξωτερικό, είναι όμως ο άνθρωπος που έκανε γνωστό το ορεινό τρέξιμο στο Κιλκίς. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς είναι ένας από τους 5 αθλητές που έχουν τερματίσει και τους 14 αγώνες που έχουν γίνει και του ευχόμαστε να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.