Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ημαθία: Έκλεψαν καλώδια χαλκού αξίας 164.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπής καλωδίων χαλκού και μεταλλικών αντικειμένων, από επιχειρήσεις στην Ημαθία.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (27-6-2017) το πρωί, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς τη στιγμή που αφαιρούσαν από επιχείρηση σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, καλώδια χαλκού συνολικής αξίας 15.000 ευρώ και συνελήφθησαν, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Από την έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα το τελευταίο τρίμηνο, ενέχονται σε ακόμη 14 διαρρήξεις και κλοπές από επιχειρήσεις σε περιοχές της Ημαθίας, που διέπραξαν νυχτερινές κυρίως ώρες, αφαιρώντας μεγάλες ποσότητες καλωδίων χαλκού, ηλεκτρολογικούς πίνακες, μεταλλικές κατασκευές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική λεία τους, καθώς και η ζημία που προκάλεσαν από τις καταστροφές στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, εκτιμάται στις 164.500 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκαν 2 οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.