Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Πάνος Λαμπρίδης και Δημήτρης Ερατεινός στο Live Stage "Βεντέτα"

Πάνος Λαμπρίδης – Δημήτρης Ερατεινός
Πολλαπλοί Εαυτοί – Στην αγκαλιά του κόσμου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2017
ΒΕΝΤΕΤΑ (live stage)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο νέοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν τη δουλειά τους μαζί, σε μια διπλή κασετίνα που όμως ουσιαστικά είναι δυο ξεχωριστά!

Ο Πάνος Λαμπρίδης και ο Δημήτρης Ερατεινός ετοίμασαν τα νέα τους τραγούδια και θέλησαν να τα μοιραστούν με το κοινό με μια «κοινή» κυκλοφορία, με δυο τίτλους: «Πολλαπλοί Εαυτοί» και «Στην αγκαλιά του κόσμου» αντίστοιχα.

Η διπλή κασετίνα κυκλοφορεί από την Ellopia Media Group USA, μια εταιρία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κι έχει σκοπό την ελεύθερη δημιουργία καλλιτεχνών που έχουν σαν όραμά τους την υλοποίηση του έργου τους.Το άλμπουμ του Πάνου Λαμπρίδη με τίτλο «Πολλαπλοί Εαυτοί», περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια στα οποία έγραψαν μουσική οι Πάνος Λαμπρίδης, Δημήτρης Ερατεινός και Νικόμαχος Μελιτζανάς σε στίχους των Πάνου Λαμπρίδη, Δημήτρη Ερατεινού, Σωτήρη Παραπούρα και Δημήτρη Λέντζου. Στο άλμπουμ «Πολλαπλοί Εαυτοί» θα ακούσετε ένα ακόμα τραγούδι, την «Αντιγόνη», σε μουσική του Μιχάλη Τερζή και στίχους του Μιχάλη Τερζή και του Τάκη Συρέλη.

Αντίστοιχα, το άλμπουμ του Δημήτρη Ερατεινού με τίτλο «Στην αγκαλιά του κόσμου», περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους που έγραψαν οι Δημήτρης Ερατεινός, Πάνος Λαμπρίδης, Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, Στέφανος Μπάμπαλος, Κωστής Χαλάτσης όπως και ένα τραγούδι σε μουσική της Φένιας Χρήστου και ποίηση του Λεωνίδα Κακάρογλου, και ένα ακόμα σε μουσική της Αρετής Κοκκίνου και στίχους της Μαρίας Πολυδούρη.

Το κοινό single που μπορεί κανείς να ακούσει και στα δύο άλμπουμ είναι το τραγούδι «Η αγάπη στη σιωπή» το οποίο είναι και το πρώτο οπτικοποιημένο τραγούδι της πρωτότυπης αυτής διπλής κασετίνας, σε μουσική του Δημήτρη Ερατεινού και του Πάνου Λαμπρίδη, σε στίχους του Πάνου Λαμπρίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site που δημιουργήθηκε ειδικά για την πρώτη παραγωγή της Ellopia Media Group, http://protiparagogi.com όπως επίσης θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τη διπλή κασετίνα μέσω Pay pal στην ηλεκτρονική διεύθυνση …..

Οι δυο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά την Παρασκευη 26 Μαΐου, στη μουσική σκηνή ΒΕΝΤΕΤΑ

INFO
Βεντέτα
Εθνικής Αμύνης 3
Τηλέφωνο Kρατήσεων:2310 234973, 6949950530
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 12€ με μπύρα η κρασί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.