Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Flexibility for Acrobatics στο Yoga Pilates House Kilkis

Flexibility for Acrobatics με την πιστοποιημένη δασκάλα yoga Αρετή Τζήρου στο Yoga Pilates House Kilkis το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Flexibility for Acrobatics 

"Μαθαίνω να διατείνω αποτελεσματικά το σώμα μου περνώντας από όλες τις μυϊκές ομάδες, από την κορυφή μέχρι τα ακροδάχτυλα! Προετοιμάζομαι για τον κόσμο της ακροβατικής.

Eρχόμαστε σε επαφή με: 
- Παθητική στατική διάταση (πραγματοποιείται από έναν εξωγενή παράγοντα, ανθρώπινο ή μηχανικό, χωρίς ο ασκούμενος να συνεισφέρει στο εύρος της κίνησης) 

- Ενεργητική στατική διάταση (πραγματοποιείται από το μυϊκό σύστημα του ασκουμένου και χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια) - Splits (σπαγγάτο) 

- Dropbacks (πτώση & άνοδος σε/από γέφυρα)" 

** Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος παρακαλώ δηλώστε ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή σας μέσω email ή τηλεφωνικά. 

Βιογραφικό της  Αρετής Τζήρου 

Η Αρετή Τζήρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό με δασκάλα την Αλίκη Ουσταμπασιδου. 

Γνώρισε τη yoga τον καιρό που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο, ενώ αμέσως μόλις απέκτησε τον μεταπτυχιακό και διδακτορικό της τίτλο στις Θεατρικές Σπουδές από το Α.Π.Θ. ξεκίνησε να διδάσκει yoga σε στούντιο της πόλης και εθελοντικά σε κέντρα υποστήριξης. 

Σήμερα είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga (200 I.Y.F), Aerial Yoga (Swaha Yoga Centre), AcroYoga (Level 1 & 2) και παντοτινή μαθήτρια Thai Massage με εκπαιδεύσεις σε Μόναχο, Βαρκελώνη, Ιταλία, Μεξικό, Tουρκία και Ελβετία. 

Ημερομηνία: Σάββατο 13 Μαΐου 2017 Ώρες: 17.00 - 19.00 μμ 

Χώρος: Υoga Pilates House Θεσσαλονίκης 16 611 00 Κιλκίς 

Εισφορά εργαστηρίου: 15 € 

Επικοινωνία - Εγγραφές: τηλ. 2341 771719 (Εύη)
& email: yogapilateshouse@hotmail.com 
6945 896040 (Αρετή) & email: areti@acroyoga.org

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου