Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Επίσημη υποδοχή για την πρώτη πτήση της Ellinair στην Καβάλα από τη Μόσχα

28 Μαΐου 2017 – Με μια θερμή τελετή υποδέχτηκε η Καβάλα την πρώτη πτήση της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, από τη Μόσχα. Η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο 'Μέγας Αλέξανδρος' της Καβάλας στις 07.55 π.μ. την Παρασκευή 26 Μαΐου με 138 επιβάτες. 

Στο χώρο του αεροδρομίου, τους Ρώσους τουρίστες περίμενε μπουφές με τοπικά εδέσματα, ποτά και έντυπο τουριστικό υλικό ενώ χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων χόρεψε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και ξενοδοχειακών ενώσεων της περιοχής καλωσόρισαν τους επισκέπτες και τους ευχήθηκαν καλή παραμονή στη χώρα μας.

Στο χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος τόνισε την ικανοποίηση της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας “για την αρχή αυτή που γίνεται σήμερα”, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ομίλου Μουζενίδη κ. Μπόρις Μουζενίδη.

 “Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η αρχή θα στεφθεί από επιτυχία και θα έχουμε τη δυνατότητα στη συνέχεια να καταγράψουμε περισσότερες αφίξεις και περισσότερους ικανοποιημένους επισκέπτες” δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο εμπορικός Διευθυντής της Εllinair κ. Σταύρος Δαλιάκας ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα “η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή μιας συνεχούς πορείας ανάπτυξης. 

Στις σκέψεις μας είναι η αύξηση των πτήσεων προς την Καβάλα για την επόμενη χρονιά και όχι μόνο από την Ρωσία, ίσως και από τη Γερμανία, καθώς στοχεύουμε στην ανάπτυξη του δικτύου μας, θέλοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες δυνατότητες επιλογής προορισμών στην Ελλάδα”.

Η ομάδα στελεχών του Ομίλου Μουζενίδη στην Καβάλα, οδήγησε τους επισκέπτες στα λεωφορεία τους, με τελικό προορισμό τη Θάσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, η Ellinair θα συνδέει απευθείας την Καβάλα με τις δυο σημαντικότερες πόλεις της Ρωσίας: τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια της Ellinair στο website: https://el.ellinair.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.