Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Στον ΠΑΟΚ για προπόνηση τέσσερις παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ανακοίνωση "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Μετά την πετυχημένη αξιολόγηση παικτών από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν ήδη τα πρώτα ταλέντα όπου και μετέβηκαν στην Θεσσαλονίκη ώστε να προπονηθούν με τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τους Γιώργο Αλπανίδη(2002), Έρλι Μπούζντρα (2002 ), Σταύρος Μπάμπκας (2003) και Γιώργος Κούπενος ( 2006 ), ενώ οι κλήσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν και στις ίδιες και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες. 

Ήδη η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ΠΑΕ.

Την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχιστούν οι αξιολογήσεις και πρόθεση των δύο συνεργαζόμενων πλευρών είναι η πραγματοποίηση προπονήσεων στις νέες εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς από τους προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους επιλεγμένους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.