Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δήμος Κιλκίς: Νέα διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α.

Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς, θα πραγματοποιήσουν διανομή τροφίμων προς τους δικαιούχους που έχουν περιληφθεί στις πρόνοιες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Τ.Ε.Β.Α.) τη Δευτέρα 29 Μαΐου και την Τρίτη 30 Μαϊου από τις 9:00 έως τις 15:00 στο χώρο του πρώην δημόσιου ΚΤΕΟ Κιλκίς (1ο χιλ. Κιλκίς – Μεταλλικού).

Ειδικότερα θα διανεμηθούν:

-είδη βασικής υλικής συνδρομής (σκόνη για πλύσιμο ρούχων,καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης,υγρό πιάτων,οδοντόκρεμα, σαμπουάν)

- βρεφικές τροφές (ρυζάλευρο,κρέμα δημητριακών,γάλα μακράς διάρκειας) και βρεφικές πάνες.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά (και μέσω SMS όσοι δήλωσαν κινητό τηλέφωνο) για το σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους :

Aριθμό Αίτησης
Aστυνομική Ταυτότητα
Αριθμό ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρόγραμμα σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, το προϊόν μπορεί να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους που έχουν τα προϊόντα, καλό είναι οι ωφελούμενοι να προσέλθουν στο σημείο διανομής με μεταφορικό μέσο έχοντας μαζί τους επιπρόσθετες σακούλες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Δήμος Κιλκίς : 23413-52284
ΚΔΕΚ : 23413-52217
Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς : 23413-53613, 23413-53616.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.