Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Κιλκίς: Καλή δουλειά έκανε πάλι ο Υπαστυνόνος Ρεξ

Συνελήφθησαν χθες (09-5-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 2 υπήκοοι Αλβανίας 34 και 26 ετών για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Επιπλέον στην σχηματισθείσα δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ένας 56χρονος ημεδαπός και 2 ακόμη αλλοδαποί. Ειδικότερα ο 34χρονος εντοπίστηκε προχθές (08-05-2017) το βράδυ και συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς διότι λίγο νωρίτερα διαπιστώθηκε να αποβιβάζει από το όχημα που οδηγούσε και να παραδίδει σε 56χρονο ημεδαπό συνεργό του που επέβαινε σε έτερο όχημα 3 ομοεθνείς του προκειμένου να τους μεταφέρει έναντι αμοιβής στη Θεσσαλονίκη. 

Ο 56χρονος με τους 3 αλλοδαπούς, προ επικείμενου ελέγχου του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγαν, ενώ εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Εκδόθηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (9-5-2017) τα ξημερώματα ο ένας εκ των 3 αλλοδαπών (26χρονος) ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στην ελληνική επικράτεια. 

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος προχθές (08-5-2017) το βράδυ παρέλαβε τους 3 ομοεθνείς του από την Αλβανία και τους βοήθησε έναντι χρηματικού αντιτίμου να πραγματοποιήσουν λάθρα είσοδο στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου. 

Τα παραπάνω 2 αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και τέλεσης της παράνομης δράσης τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 56χρονου οδηγού και των 2 αλλοδαπών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.