Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στη Δεσκάτη, Βεργίνα και Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Και αυτό το Σαββατοκύριακο μέλη του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς συμμετείχαν σε αγώνες που διοργανώθηκαν στη Δεσκάτη, στη Βεργίνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη.
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή περίπου 500 αθλητών-τριών, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου, η αθλητική διοργάνωση "Κωνσταντίνεια 2017 run Deskati" προς τιμή των πολιούχων της πόλης της Δεσκάτης , Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ενας αγώνας 10 χιλιομέτρων στον οποίο ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε 5ος της γενικής κατάταξης.

Στον 1ο Δρόμο των Ανακτόρων ένα νέο αγώνα δρόμου στην Βεργίνα 12 χιλ. που τα είχε όλα, χωματόδρομο, μονοπάτια και δασικό δρόμο βρέθηκαν οι Στέλιος Δελόγλου και Γιάννης Γάγος. 

Mια ενδιαφέρουσα διαδρομή που σχεδιάστηκε για να αναδείξει το φυσικό κάλλος και την ιστορικότητα της περιοχής. Οι 120 δρομείς έτρεξαν περνώντας από το τμήμα του τείχους των ανακτόρων των Αιγών, από υπολείμματα του αγωγού ύδρευσης των ανακτόρων, την πηγή της ομορφιάς, τον ακροκόρινθο πύργο της περιτείχισης των Ανακτόρων και σε κάποιο σημείο είχαν θέα το χώρο των Ανακτόρων του Φιλίππου Β’ και το αρχαίο θέτρο.

Ενώ στο Under Armur Run Thessaloniki City Challenge έναν αγώνα με τρείς διαδρομές συμμετείχε το μέλος του Συλλόγου μας Τσιμπουκας Θεόδωρος στον ημιμαραθώνιο.. Οι διαδρομές κινήθηκαν κυρίως στη λεωφόρο Νίκηςκαι πέρα την αθλητική διάσταση των αγώνων, στόχος της διοργάνωσης ήταν και η υποστήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων ή φορέων και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από αυτές καθώς μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου