Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς σε Προπονητική Ημερίδα στον οικισμό Γαλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου"Άθλου" Κιλκίς
Στις 1/5/2017 ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό την διασκέδαση αλλά και χαλάρωση των αθλητών από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα σε συνδυασμό με εκδρομή στο χωριό Γαλλικό στην περιοχή Τούμπα εκμεταλλευόμενοι την ημέρα της πρωτομαγιάς.
Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα καθώς και τα μικρά παιδιά των μελών του Δ.Σ. που είχαν μια εισαγωγή στο άθλημα του TAE KWON DO με ελαφριά προπόνηση εξάσκηση με στόχους και ελαφρύ αγωνιστικό Σπαριγκ. 

Μαζί με αυτήν την ημερίδα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου όπου αντάλλαξαν απόψεις και νέες ιδέες για τους στόχους του σωματείου, αλλά και την πορεία αυτού. 

Ακολούθησε γεύμα σε πολύ ζεστό και φιλικό επίπεδο από όλους. Μετά το πέρας την συνάντησης ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε, "Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα που έχει γίνει θεσμός και θα πραγματοποιηθεί ξανά. Ήταν μία ημέρα όπου οι αθλητές σαν μια παρέα έπαιξαν, προπονήθηκαν και γευμάτισαν μαζί. Πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση της ομαδικότητας στο ατομικό τους άθλημα." Ευχαρίστησε τον Κ. Δεγκιάρη Συμεών για την πρόσκληση και κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Σωματείου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς  Γιαννουλάκο Δημήτριο για την πρωτοβουλία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.