Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Κιλκίς: Παιδικές δράσεις το μήνα Μάιο στη Βιβλιοθήκη

Ανακοίνωση Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Αποχαιρετούμε την άνοιξη με τους συγγραφείς Αφροδίτη Παπαντωνίου και Θοδωρή Παπαϊωάννου και σας περιμένουμε με χαρά! Την Παρασκευή 19/05/17 στις 19:00 η Αφροδίτη Παπαντωνίου διαβάζει το βιβλίο της «Μη μας συγκρίνεις» εκδ. Βάρφη. Η εικονογράφηση είναι της Άννα Καρνή.

Την Τετάρτη 24/05/17 στις 19:00 ο παλιός γνώριμος Θοδωρής Παπαϊωάννου παρουσιάζει το τελευταίο του βιβλίο «Το βρήκα» εκδ. Παπαδόπουλος. Η εικονογράφηση είναι της βραβευμένης εικονογράφου Μυρτώς Δεληβοριά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

«ΜΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ»
Από τη στιγμή της γέννησής των παιδιών ο χρόνος κυλά και, σαν μέσα από σκηνές κινηματογραφικής ταινίας, τα δύο αδέρφια μεγαλώνουν, πηγαίνουν σχολείο, ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους, βρίσκουν φίλους. Ως εδώ καλά, όλοι όμως θέλουν να μάθουν, ποιο από τα παιδιά είναι καλύτερο στη ζωγραφική και ποιο κλαίει σαν ξεκούρδιστο βιολί; Ποιο είναι το μαύρο πρόβατο και ποιο μαθαίνει την προπαίδεια, ώσπου να πεις κύμινο; Οι συγκρίσεις αυτές ωστόσο δε φαίνεται να αρέσουν στα παιδιά. Τα ίδια θέλουν απλά να είναι ο εαυτός τους!

«ΤΟ ΒΡΗΚΑ»
Τι είναι αυτό που ψάχνει μανιωδώς ο εφευρέτης Μάξιμος Φλου;
Μήπως ο αυτόματος κόφτης για τα κολοκυθάκια;
Μήπως το ποτήρι που γεμίζει μόνο ως τη μέση;
Ο Μέρφι, ο σκύλος του, ανεβοκατεβαίνει στο εργαστήριο καθώς ακούει συνεχώς περίεργους θορύβους: "Ωχ! Όχι πάλι! Το βρήκε τελικά;

Οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά Α΄, Β΄, και Γ΄ Δημοτικού. Με προεγγραφή.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338
Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr
Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.