Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι ληστές που εμφανίζονταν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, προσποιοιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράτουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1) ΜΕΛΕΤΗ Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεννηθέντα στις 18-2-1992


2) ΤΑΣΣΙΟ Ιωάννη του Παναγιώτη και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 31-7-1995


και τον μη συλληφθέντα :

3) ΚΑΜΠΕΡΗ Κωνσταντίνο του Ιωάννη και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 10-2-1988

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, την διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης-συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.