Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Σύνδεση Νοσοκομείου Κιλκίς με το φυσικό αέριο

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς 
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μετά την υλοποίηση του Διασυνοριακού Προγράμματος “IPA SHIELD” και την ολοκλήρωση των εργασιών για την κατασκευή εσωτερικού δικτύου Φυσικού Αερίου προχώρησε την Τετάρτη 17-05-2017 στην υπογραφή της σύμβασης για την Προμήθεια Φυσικού Αερίου με την Εταιρεία ΔΕΠΑ-Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. 
Η σύμβαση, η οποία έχει ισχύ από την 01-06-2017 θα καλύψει τις ετήσιες ανάγκες του κεντρικού λεβητοστασίου του νοσοκομείου καθώς και τη λειτουργία των μαγειρείων του. 

Ήδη, στο νοσοκομείο πραγματοποιούνται οι τελευταίες δοκιμές των εγκαταστάσεων και εντός της εβδομάδας αναμένεται η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία. 

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι ο πρώτος Δημόσιος Φορέας του νομού που θα λειτουργήσει με φυσικό αέριο. 

Με τη λειτουργία του δικτύου Φυσικού Αερίου αναμένεται το κόστος λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεων να μειωθεί σημαντικά ενώ ταυτόχρονα θα μειωθούν και οι περιβαλλοντικοί ρύποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.