Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Χατζησάββας προς Τσακαλώτο: "Είστε υπηρέτες των Βρυξελλών και όχι της Ελλάδος"


Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, Τσακαλώτο για το κατά πόσο είναι έτοιμη η Εθνική οικονομία για το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ευρωζώνης.
Ο Χρήστος Χατζησάββας σημείωσε ότι ολοένα και πληθαίνουν σε διεθνές επίπεδο οι απόψεις οικονομικών και κρατικών παραγόντων και φορέων σχετικά με ενδεχόμενη κατάρρευση της Ευρωζώνης, αλλά και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η έλευση αυτού του ενδεχομένου θα έχει τεράστιες οικονομικές συνέπειες σε όλη την υφήλιο, αλλά κυρίως στην Ελλάδα και ρώτησε κατά πόσο είναι προετοιμασμένη η Εθνική Οικονομία.

Ο αρμόδιος υπουργός απάντησε με κυνισμό πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο και πως η κυβέρνηση δίνει την... μάχη της (μνημόνια, φορομπηχτικές πολιτικές, ασφυκτικά και εθνοκτόνα οικονομικά μέτρα) για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη! 

Μάλιστα ο Τσακαλώτος δήλωσε χαρακτηριστικά πως: "Αν διαλυθεί η Ε.Ε. αυτοί που θα ωφεληθούν δεν θα είναι οι εργαζόμενοι και τα κατώτερα στρώματα, αλλά θα επωφεληθούν οι δυνάμεις του ακραίου δεξιού εθνικισμού και λαϊκισμού και θα επιτρέψουμε στην δεκαετία του '30".

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από την πλευρά του επισήμανε πως το σενάριο κατάρρευσης της Ευρωζώνης είναι υπαρκτό και ότι πρέπει η Χώρα να προετοιμαστεί με επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, ώστε να επιτύχει την Εθνική αυτάρκεια.

Αντιθέτως η υποτακτική στους διεθνείς τοκογλύφους κυβέρνηση κρατά την Ελλάδα έρμαιο και υπηρέτη των συμφερόντων των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.