Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Το πράσινο χωριό» του Πέτρου Ζήκου

Tην Τετάρτη 03/05/2017 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Το πράσινο χωριό» του Πέτρου Ζήκου εκδ. Πηγή στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. 
Το βιβλίο είναι ένα μείγμα μυθοπλασίας και πραγματικών γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στο χωριό Αντιγόνεια κατά την εγκατάσταση των προσφύγων το 1922 και κατά τη διάρκεια της μετέπειτα ζωής τους. 

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Βασίλης Αντωνιάδης, Πρόεδρος του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς. Ο κ. Μιχάλης Βιδιαδάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης, παρουσίασε το συγγραφέα και το βιβλίο και η κα. Χαρούλα Καραμπίδου, Αντιπρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης, διάνθισε τη βραδιά με ανάγνωση ποιημάτων και αποσπασμάτων από το βιβλίο. 

Στο τέλος της βραδιάς ο συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο του και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.