Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Πρωτιά και κύπελλο του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά της Τερπύλλου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός Ερμής στην Τέρπυλλο κατέκτησε η ομάδα τζούνιορ 'ΙΝΤΕΡ 2007 του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση του ομίλου τους με τρεις (3) νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατά σειρά με τις Ακαδημίες του Ατέρμονα, των Αετών Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. 
Στον τελικό επικράτησαν του αστέρα Μ. Βρύσης στη διαδικασία των πέναλντυ και αφού το τέλος της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η επιτυχία γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Ακαδημία συμμετείχε στο τουρνουά με τμήμα που αποτελείτο από 13 μικρά τζούνιορ (γεννηθέντα το 2007) και έναν προτζούνιορ (γεννηθέντα το 2008) .

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς συγχαίρει και ευχαριστεί τους υπευθύνους του Ερμή Τερπύλλου για την πρόσκληση καθώς και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.