Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τεστ αξιολόγησης αθλητριών του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Στα πλαίσια της ανάδειξης των στόχων του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ για ανίχνευση νέων ταλέντων που θα πλαισιώσουν τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές (Π.Ο.Π) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), κ. Νικόλαο Ρέτζιο (Π.Ο.Π Μακεδονίας Κοριτσιών) και κ. Γιώργο Χειρούλη (Π.Ο.Π. Υπεύθυνο Ν. Κιλκίς) με την βοήθεια του κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη (Π.Ο.Π Μακεδονίας αγοριών), την Πέμπτη 18 Μαΐου στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πραγματοποίησαν την 2η συγκέντρωση των κοριτσιών των σωματείων της Κεντρικής Μακεδονίας που γεννήθηκαν τα έτη 2004-2005.

Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης και αξιολόγηση κινητικών ικανοτήτων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί και 3η συγκέντρωση που θα έχει θεματική ενότητα, προπόνηση ελέγχου βασικών τεχνικών δεξιοτήτων ( πάσα, υποδοχή, επίθεση, σερβις). 

Όλα τα στοιχεία θα σταλούν στο τμήμα ανάπτυξης στην ΕΟΠΕ όπου και θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν τα νέα ταλέντα που θα πλαισιώσουν το κλιμάκιο επίλεκτων Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Ο Άτλας Κιλκίς με σταθερά βήματα στον σχεδιασμό του, έχοντας στο δυναμικό του έμπειρους προπονητές με γνώσεις στο άθλημα επενδύει στα αναπτυξιακά του τμήματα και προσπαθεί να δώσει επιπλέον κίνητρα στις μικρές του αθλήτριες. 

Έτσι ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ένωσης συμμετείχε με 5 αθλήτριες του, (Κολοκούτσα Δέσποινα, Τσιμπούκα Ευαγγελία, Σακαρέλη Μαρίνα, Παπαδοπούλου Ειρήνη και Ρωσσοπούλου Χριστιάνα), στις οποίες εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση στις συναθλήτριες τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.