Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Επίσκεψη Παγκύπριου Συνδέσμου Εθνοφυλάκων στο Δήμαρχο Κιλκίς

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Εθνοφυλάκων συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη στο πλαίσιο της επίσκεψής της σε σημαντικούς ιστορικούς χώρους του Δήμου Κιλκίς.
Τα μέλη του Συνδέσμου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Κιλκίς για τη φιλοξενία που τους παρέσχε η Δημοτική Αρχή καθώς και για την ικανοποιητική λειτουργία του Ιστορικού Μουσείου – Φυλακίου ''Γρηγόρης Αυξεντίου'' το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο λειτουργικούς κρίκους επικοινωνίας και φιλίας μεταξύ Κιλκίς και Κύπρου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εθνοφυλάκων, κατά τη διάρκεια της πολυήμερης παραμονής του στο Δήμο Κιλκίς, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Μουσείου Κιλκίς, του Ιστορικού Μουσείου – Φυλακίου ''Γρηγόρης Αυξεντίου'' στον Ακρίτα ενώ επισκέφθηκε τη λίμνη Δοϊράνης, το Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς καθώς και το σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.