Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Στην καρδιά του Κιλκίς ανοίγει το νέο ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ

Δελτίο τύπου Ατέρμονα
Το κατάστημα αυτό (φωτο) είναι το πρώην Goodys στην κεντρική πλατεία του Κιλκίς. Για όσους δεν το ξέρουν είναι στην οδό 21η Ιουνίου 66 με Πλατεία Ειρήνης γωνία. Εδώ τελικά θα ανοίξει το νέο ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ Κιλκίς. 
Είναι μια απόφαση την οποία πήρε η ATERMONGROUP θέλοντας να δώσει την πιο εύκολη πρόσβαση στους γονείς οι οποίοι θα εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο kids club του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ.

Από αύριο το πρωί στις 10:00 έως 20:00 θα υπάρχουν άνθρωποι έμπειροι από το κεντρικό ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ (23410 64793) οι οποίοι θα βοηθήσουν όλες τις μητέρες να μαζέψουν και να καταθέσουν έγκυρο φάκελο προς την ΕΕΤΑΑ για να έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής των παιδιών τους στο ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.