Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων: Με δύο χρυσά γύρισε ο "Καραγιάννης" Ευρωπού

Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού
Το Σάββατο 6 Μαΐου 17 έγινε στην Καλαμάτα το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-πανκορασίδων ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης. Ο σύλλογος ''Καραγιάννης'' Ευρωπού συμμετείχε με τέσσερις προκριμένους αθλητές κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και μια πέμπτη θέση. 

Χρυσό μετάλλιο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατέκτησε ο Τουλκερίδης Δημήτριος στα 100 κιλά ελευθέρας πάλης, κάνοντας σε τέσσερις αγώνες τέσσερις νίκες, χρυσό και ο Κυριακίδης Λάζαρος στα 66 κιλά ελευθέρας πάλης κάνοντας σε τρεις αγώνες τρεις νίκες.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Δημητριάδης Παναγιώτης στα 59 κιλά ελευθέρας πάλης αφήνοντας από την συνολική παρουσία του πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον.

Ο Καράι Όλτιον αν και είχε βγει πρώτος στα προκριματικά, πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό κατετάγει έβδομος στα 47 κιλά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους αλλά θέλει να ευχαριστήσει και να σταθεί ιδιαίτερα στην προσπάθεια που έγινε από τον προπονητή του συλλόγου κ. Παυλίδη Θεοδόσιο ο οποίος συνόδευε οδικώς τους αθλητές, κοουτσάρισε και τους γύρισε το ίδιο βράδυ πίσω. 

Ευχαριστούμε Δάσκαλε για την ευθύνη που πήρες και την χαρά που μας έδωσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου