Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Εκδρομή στη Λάρισα πήγε ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Λάρισα, το όνομά της είναι προελληνικό και σημαίνει ισχυρά οχυρωμένος λόφος.
Μια πόλη με μνημεία πανάρχαιου πολιτισμού στην οποία έζησε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης. 

Αυτήν την πόλη επισκέφθηκε την Κυριακή 14 Μαιου 2017 ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Αναχώρηση από το Πολύκαστρο με στάση για καφέ στα Τέμπη. Άφιξη στη Λάρισα και επίσκεψη στον Λόφο όπου βρίσκεται ο Μεγαλοπρεπής Ι.Ν του Αγίου Αχιλλείου όπου ο Ιερέας του Ναού μας ξενάγησε και αναφέρθηκε στην ιστορία του Ναού. 

Επισκεφθήκαμε την Δημοτική βιβλιοθήκη η οποία ιδρύθηκε το 1983 ενώ το 2003 στεγάστηκε σε μοντέρνο κτίριο στη συνοικία Νεάπολης και περιλαμβάνει 781 εκθέματα κυρίως έργα από την συλλογή του Γεωργίου Κατσίγρα, έργα ζωγραφικής και χαρακτικής από σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες. 

Σημαντικό μέρος της συλλογής αποτελεί η επίπλωση του γραφείου του Αρχαιολόγου Ερρίκου Σλήμαν που κατασκευάστηκαν σε σχέδια Τσίλερ. Στη συνέχεια φαγητό και απογευματινό καφέ στην παραλία Κατερίνης και επιστροφή αργά το απόγευμα στο Πολύκαστρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.