Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αλέξανδρος Κιλκίς: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Οι άνθρωποι του αθλητικού κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στηριζόμενοι στην σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού που αποκτήσαμε με εσάς τα 20 τελευταία χρόνια, βελτιώνουμε και εξελίσσουμε διαρκώς τις παροχές μας, ως ένα χρέος ανταπόδοσης της αγάπης και υποστήριξης σας.

Ξεκινήσαμε με το ποδόσφαιρο, επεκταθήκαμε στην κολύμβηση και συνεχίζουμε με καινοτόμες δράσεις γνωρίζοντας καλά τις σωματικές και ψυχικές ανάγκες των παιδιών, που αποτελούν την κινητήριο δύναμη μας. 

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο το παιδί, και θεμέλιο τις αρχές της Παιδαγωγικής Επιστήμης, επεκτείνουμε την δράση μας νέες δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, συνθέτουν πληθώρα δραστηριοτήτων που στοχεύουν μέσα από κατάλληλες, εξειδικευμένες, συνεργατικές και εκπαιδευτικές πρακτικές στην σωματική, συναισθηματική, κοινωνική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής μέσω ΕΣΠΑ, διευκολύνουμε εσάς τους γονείς απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά σας καθημερινά ως και 4 ώρες.

Οι δραστηριότητες μας:Ποδόσφαιρο-Κολύμβηση-Zumba Kids-Ρομποτική-Θεατρικό Παιχνίδι-Μουσικοκινητική-Υπολογιστές-Κεραμική-Φιλαναγνωσία-Δημιουργική Γραφή-Εικαστικά–Κατασκευές-Παιδικό Κόσμημα-Πινγκ-Πονγκ-Φυσική Αγωγή-Σκάκι και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.