Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Εσωτερικό μίνι βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μια πολύ πετυχημένη αθλητική συνάντηση Μίνι Βόλεϊ για τις μικρές αθλητριούλες και τους αθλητές των Ακαδημιών του διοργάνωσε ο Αίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Τα κατάλληλα διαμορφωμένα γηπεδάκια γέμισαν από τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Αίαντα αλλά και τις αθλήτριες του Τμήματος Βόλεϊ που λειτουργεί στον Ατέρμονα , υπό των οδηγιών του προπονητή και διοργανωτή της αθλητικής συνάντησης , καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ανδρέα Αβραμίδη.

Τα 41 αστεράκια ηλικίας Δημοτικού Σχολείου που κατάφεραν να παρευρεθούν, μοιραστήκανε στα γήπεδα και έδειξαν με μεγάλη χαρά όσα έμαθαν τη φετινή χρονιά, απολαμβάνοντας την επικρότηση της προσπάθειάς τους , το χειροκρότημα των γονέων τους που τα συνόδεψαν στον όμορφο και φιλόξενο αθλητικό χώρο του Ατέρμονα, έχοντας την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους σε δράση.

Ως Τμήμα Πετοσφαίρισης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Λάζαρο Μεταλλίδη και την οικογένειά του για τη φιλοξενία στο χώρο του Ατέρμονα και τη διάθεση του λεωφορείου για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών και των γονέων.

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου

Γνωρίστε την ομάδα μας, επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook:
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76965
http://www.aiaskilkis.gr/

ΑΤΕΡΜΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ τηλ: 23410-64792
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.