Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Εσωτερικό μίνι βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μια πολύ πετυχημένη αθλητική συνάντηση Μίνι Βόλεϊ για τις μικρές αθλητριούλες και τους αθλητές των Ακαδημιών του διοργάνωσε ο Αίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Τα κατάλληλα διαμορφωμένα γηπεδάκια γέμισαν από τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Αίαντα αλλά και τις αθλήτριες του Τμήματος Βόλεϊ που λειτουργεί στον Ατέρμονα , υπό των οδηγιών του προπονητή και διοργανωτή της αθλητικής συνάντησης , καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ανδρέα Αβραμίδη.

Τα 41 αστεράκια ηλικίας Δημοτικού Σχολείου που κατάφεραν να παρευρεθούν, μοιραστήκανε στα γήπεδα και έδειξαν με μεγάλη χαρά όσα έμαθαν τη φετινή χρονιά, απολαμβάνοντας την επικρότηση της προσπάθειάς τους , το χειροκρότημα των γονέων τους που τα συνόδεψαν στον όμορφο και φιλόξενο αθλητικό χώρο του Ατέρμονα, έχοντας την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους σε δράση.

Ως Τμήμα Πετοσφαίρισης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Λάζαρο Μεταλλίδη και την οικογένειά του για τη φιλοξενία στο χώρο του Ατέρμονα και τη διάθεση του λεωφορείου για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών και των γονέων.

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου

Γνωρίστε την ομάδα μας, επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook:
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76965
http://www.aiaskilkis.gr/

ΑΤΕΡΜΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ τηλ: 23410-64792
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου