Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Η Κατερίνα Φραγγίδου στην Αθήνα για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού

Σε μια υπέρλαμπρη επίσημη εκδήλωση στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απένειμε την ανώτερη τιμητική διάκριση στην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο του εορτασμού της 8ης Μαΐου, Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου. 
Κατά την 8η Μαΐου αναγνωρίζεται διεθνώς η ανεξάντλητη συμβολή και τα σπουδαία επιτεύγματα των εκατομμυρίων εθελοντών και στελεχών του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, οι οποίοι κάθε μέρα με τις πράξεις τους επιβεβαιώνουν την αταλάντευτη δέσμευση του Κινήματος στον σεβασμό και την προστασία κάθε ανθρώπου.

Την επίσημη τελετή του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι της πολιτειακής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας, εκπρόσωποι της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού (ICRC) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC), στελέχη, εκατοντάδες εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και βεβαίως δυναμική συμμετοχή και παρουσία είχε το τμήμα του ΕΕΣ Κιλκίς  

Η Πρόεδρος κ. Φραγγίδου μαζί με ομάδα εθελοντών μας παραβρέθηκαν στην Αθήνα στην εξαιρετική αυτή γιορτή που γέμισε με περηφάνια και χαρά την μεγάλη Ερυθροσταυρική οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου