Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ στον τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΜ μεταξύ της ομάδας μας ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ και του Ποσειδώνα Βέροιας.

Επίσης θα γίνουν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους πρωταθλητές της αγωνιστικής περιόδου 2016/17.

Η γυναικεία ομάδα μας ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ κερδίζοντας και στους 10 αγώνες της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΜ, με σκορ πάντα 3-0 , αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και δικαίως ανεβαίνει στην Β΄ Εθνική Κατηγορία όπου θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν.

Επίσης κερδίζοντας σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου με σκορ πάντα 3-0 προκρίθηκε στον Τελικό.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ
Κυριακίδου Ευαγγελία, Καρδαμανίδου Μαρία, Παρασκευαΐδου Χριστίνα, Σωτηρίου Χριστίνα, Νικολαΐδου Αναστασία, Βλάχου Ιωάννα, Κωνσταντινίδου Χριστίνα, Λάιου Κωνσταντία, Σταμπουλή Ηλέκτρα, Δαλακλή Χριστίνα, Κοτίδου Ολυμπία, Καντίδου Δέσποινα, Κώστογλου Σοφία, Κώστογλου Σταυρούλα.

Team manager: Σεκερτζή Νατάσα.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως ο σύλλογός μας για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ, σας δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου μας (στίβος,ποδηλασία, βόλεϊ, τζούντο, ενόργανη) εντελώς δωρεάν για την σεζόν 2017-2018 μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, γεννηθέντα 2005-2012 (μετά τον Σεπτέμβριο του 2005) που βρίσκονται στις τάξεις του συλλόγου ή επιθυμούν να ενταχθούν την προσεχή χρονιά.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η Παρασκευή 9/6. Για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης μπορείτε να προσέρχεστε στο κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14) τηλ. 2341076964 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις για τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα τηλ. 6947325628(Παυλίδης Αλέξανδρος) & 6972030876 (Αβραμίδης Ανδρέας).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Είναι απαραίτητο να έχει γίνει η φορολογική δήλωση του έτους 2017


Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, για κορίτσια και αγόρια
τηλ: 6972 030 876 Αβραμίδης Ανδρέας

Γνωρίστε την ομάδα μας, επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook:
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76964
http://www.aiaskilkis.gr/

ΑΤΕΡΜΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ τηλ: 23410-64792
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.