Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Οι αναγνωρίσεις της γενοκτονίας στον Καναδά ως ράπισμα στους αρνητές και τους υπονομευτές

Μέρος της ομιλίας του Θεοφάνη Μαλκίδη στην εκδήλωση στη Μόσχα για την 19η Μαΐου
Από το 2016 ανακοινώθηκαν στον Καναδά δέκα αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, εκ των οποίων οχτώ μέσα στο 2017.
Μήπως η ελληνική κυβέρνηση, το υπουργείο Παιδείας και οι εγχώριοι αρνητές της Γενοκτονίας του Ελληνισμού, θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν στην κυβέρνηση του Καναδά για αυτές τις αναγνωρίσεις;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΚΕΜΑΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ,
ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΜΑΛΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.


Δεν θα δείτε ούτε έναν Εβραίο υμνητή του Χίτλερ, ούτε έναν Αρμένιο υμνητή του Κεμάλ του γενοκτόνου των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων. Αυτό συναντάται μόνο στους Έλληνες ρατσιστές αρνητές της Γενοκτονίας.

• Στις 4 Μαίου 2016 η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, το Τορόντο, αναγνώρισε τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, 

• Αρχές Μαΐου 2016 η πρωτεύουσα Οτάβα προκηρύσσει και αυτή τη 19η Μαΐου ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης των Ελλήνων του Πόντου,

• στις αρχές του 2017 ακόμη μια πολιτεία του Καναδά, η LaSalle (Λασάλ) της επαρχίας Κεμπέκ και 

• στις 10 Απριλίου του 2017, άλλη μια πόλη του Καναδά, η Oshawa, αναγνώρισαν την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

• Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 από το δημοτικό διαμέρισμα (περιφέρεια) του Villeray -Saint Michel- Parc Extension του δήμου του Μόντρεαλ αναγνωρίστηκε η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. 

• Την ίδια μέρα, Τρίτη 2 Μαΐου 2017, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαβάλ – βρίσκεται έξω από το νησί του Μόντρεαλ και είναι η περιοχή με τους περισσότερους Έλληνες στην επαρχία του Κεμπέκ- κατατέθηκε πρόταση αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους ομογενείς δημοτικούς συμβούλους Αγλαΐα Ρεβελάκις και Βασίλη Καρυδόγιαννη που ανήκουν σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. 

• Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 ο δήμος του Μόντρεαλ αναγνώρισε ομόφωνα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανακηρύσσοντας την 19η Μαΐου κάθε έτους Ημέρα Μνήμης,

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 ο δήμος του Βανκούβερ και της Ρεγγνα και την Πέμπτη 18 Μαίου ο Δήμος του Έντμοντον αναγνώρισαν ομόφωνα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανακηρύσσοντας την 19η Μαΐου κάθε έτους Ημέρα Μνήμης.

Οι αρνητές και οι υπονομευτές που έστειλαν επιστολές στον Καναδά (!) να μην αναγνωριστεί η Γενοκτονία που είναι τώρα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.