Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Διασκέδαση και ποδόσφαιρο στα Γιάννενα από τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της στις 6-7 Μαΐου μεταβαίνοντας στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς της ακαδημίας του Κιλκισιακού κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Princess Lanassa στο Καστρίτσι Ιωαννίνων, σε ένα μαγευτικό τοπίο και σε υψόμετρο 800 μέτρων.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν ελεύθερα στο γραφικό χωριουδάκι κάνοντας και ευτυχισμένους τους λιγοστούς ηλικιωμένους κατοίκους. Επίσης όλη η αποστολή επισκέφθηκε και το ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στα 1000 μέτρα υψόμετρο.

Η αποστολή έφτασε στο ξενοδοχείο το μεσημέρι του Σαββάτου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Σταυρακίου, δίνοντας φιλικούς αγώνες.

Η ομάδα Παίδων του Σπύρου Ματεντζίδη συνεπικουρούμενη με τέσσερις Προπαίδες, αντιμετώπισε το Σταυράκι με τελικό σκορ 1-1. Το γκολ για τον Κιλκισιακό πέτυχε ο Νίκος Μουτσουρίδης. Η ομάδα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου έχοντας μαζί της και δύο Προτζούνιορ επιβλήθηκε με 6-2 με δύο τέρματα των Γιώργου Δεμερτζή, δύο του Παυλου Σμανίδη και από ένα του Γιάννη Ξυγαλατά και του Χρήστου Μαργαριτόπουλου.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών, δύο γονείς της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, οι Αντώνης Δεμερτζής και Παναγιώτης Σιδηρόπουλος παρέδωσαν το βιβλίο του Κιλκισιακού και λάβαρο της ομάδας στον υπεύθυνο της ακαδημίας του Α.Ο. Σταυρακίου Σάκη Κουβεντάρη.

Στη συνέχεια η αποστολή βρέθηκε στη Λίμνη των Ιωαννίνων, όπου και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, η ακαδημία αναχώρησε και στις δώδεκα πήρε το καραβάκι και έφτασε στο νησάκι του Αλή Πασά. Εκεί υπήρξε ξενάγηση στο σπίτι του Αλή Πασά. Στις 3.30 το μεσημέρι, όλοι μαζί βρέθηκαν στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπου και γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί το ξενοδοχείο Princess Lanassa που παρείχε τα πάντα στα μέλη της αποστολής, αλλά και τους κατοίκους του χωριού Καστρίτσι που μας κέρδισαν μόνο με το χαμόγελό τους! Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα! 

Ευχαριστούμε επίσης και τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Α.Ο. Σταυρακίου Σάκη Κουβεντάρη που έκανε τα πάντα για να γίνει η διαμονή μας στα Ιωάννινα ακόμη ευκολότερη και περιμένουμε τη συμπαθή ομάδα του Σταυρακίου στο Κιλκίς για να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία!

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο 3ο τουρνουά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού που θα λάβει χώρα τη Κυριακή 14 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο με τη συμμετοχή αρκετών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.