Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η δική μας Ειρήνη Αγαθοπούλου στο 9ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών στην Κύθνο

Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών Θεμάτων Ισότητας
Συγχαρητήρια αξίζουν στις διοργανώτριες οργανώσεις του 9ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών στην Κύθνο, την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες των Κυκλάδων» και τον Σύλλογο Γυναικών Κύθνου.
Η αντιπροσωπεία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) που εκπροσωπήθηκε σε υψηλό επίπεδο στο Συνέδριο από την Πρόεδρο, ένα Μέλος του ΔΣ και τον Ειδικό Συνεργάτη του φορέα, πέρα από την εξαιρετική φιλοξενία στο νησί, με ικανοποίηση διαπίστωσε την αυξημένη συμμετοχή ενεργών και άξιων γυναικών από τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης, λειτουργίας και διεκδίκησης που ήταν εμφανή σε όλες τις διαδικασίες του Συνεδρίου.

Η Πρόεδρος του Κ.Ε.Θ.Ι. Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετέχοντας στο στρογγυλό τραπέζι με θεσμικούς εκπροσώπους, αφού παρουσίασε συνοπτικά τον φορέα και τις δράσεις του, αναφέρθηκε στα μεγάλα περιθώρια δικτύωσης και συμπράξεων με τις ενεργές γυναικείες συλλογικότητες της περιοχής, δηλώνοντας απερίφραστα ότι το Κ.Ε.Θ.Ι. στον βαθμό των δυνατοτήτων του θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του οργανωμένου γυναικείου κινήματος στις Κυκλάδες.

Ευχαριστούμε τις διοργανώτριες για την φιλοξενία και την ευκαιρία να γνωριστούμε και να αναλάβουμε από κοινού πρωτοβουλίες και δράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.