Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς: Στη Ροδόπη με 7 αθλητές και βάθρο στην Λευκάδα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
7 αθλητές του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς συμμετείχαν στον αγώνα Rodopi Challenge το Σάββατο 29 Απριλίου. Σκληρός ορεινός αγώνας 80 χιλιομέτρων στα πανέμορφα μονοπάτια της Ροδόπης προσέλκυσε 240 αθλητές απ όλη τη χώρα. 
Οι Σταμπουλής Γιώργος, Κοκόνας Γιάννης, Κώτης Γαβρήλος, Λεόντιος Κωνσταντινίδης, Αλέξογλου Σταύρος, Μακρίδης Μπάμπης και Φαχουρίδης Θοδωρής δοκίμασαν τις δυνάμεις τους πετυχαίνοντας οι περισσότεροι ατομικό ρεκόρ και έδειξαν ότι το Κιλκίς έχει αρχίσει να αποκτά πλέον «σχολή» στις υπεραποστάσεις. 

Για άλλη μια φορά οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλοί από αυτούς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Rodopi Ultra Trail αγώνα 164 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην ίδια περιοχή. Ελπίζουμε ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς να εκπροσωπηθεί και εκεί. 

Καλή αποκατάσταση σε όλους τους αθλητές και καλή προετοιμασία σε για τους επόμενους τους αγώνες.

Έναν ακόμη αγώνα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Στέλιος Δέλογλου που συμμετείχε στον 7ο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 30 Απριλίου κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία του. Ο πολύπειρος αθλητής του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς έχει γίνει πλέον συχνός επισκέπτης του βάθρου. Tου ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.