Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Χρυσό βραβείο για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στην Τελετή Απονομής των Education Business Awards 2017

Με το ηχηρό παρόν στην τελετή απονομής πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα τα Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics.
Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.


Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς βραβεύτηκε με Χρυσό βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία Επένδυση στην Εκπαίδευση/Εθελοντισμός στο Σχολείο για την υλοποίηση του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω: για το σχολείο μου, τον συνάνθρωπο, το Περιβάλλον», το οποίο παρέλαβε η υπεύθυνη του προγράμματος Αφροδίτη Ντίνου εκπροσωπώντας την ομάδα του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς. 


Η ομάδα αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες των Δ’, Ε και ΣΤ’ τάξεων και τους εκπαιδευτικούς Ευθυμιάδου Βαρβάρα, Ευθυμιάδου Ιωάννα, Μηλιόγλου Μιχάλη, Μπόσκου Κατερίνα και Παυλίδου Νίκη.

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας την οποία θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications.

Τα βραβεία της διαγωνιστικής διαδικασίας απένειμαν στους νικητές τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Έφη Μπάσδρα, Πρώην πρόεδρος ΙΚΥ, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλειος Δασκαλάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Κολεγίων, Νίκος Φαλδαμής, Πρόεδρος HEPIS, Φαίδων Στράτος, Πρόεδρος ΙΕΠΑΣ, Στράτος Στρατηγάκης, Μαθηματικός Ερευνητής, Βάσω Κόλλια, πρ. ΓΓ Νέας Γενιάς και πρ. ΓΓ Ισότητας, Μάρνυ Παπαματθαίου, Δημοσιογράφος εκπαιδευτικού ρεπορτάζ, Αργύρης Τζικόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΝ/JA Greece, Αθανάσιος Κυριαζής, Καθηγητής,Τμήμα Στατιστικής και Aσφαλιστικής Eπιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Γιάννης Βαφειαδάκης, Πρόεδρος ΟΕΦΕ - Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, Αγγελική Παππά, Ιδρύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη, CEO “i love dyslexia” EFL-FL School, και επίσης απένειμαν βραβεία οι: Ελένη Γερουλάνου, διευθύντρια του Νηπιαγωγείου της Σχολής Μωραΐτη και ο Σπύρος Δημητρούκας, Γενικός Διευθυντής επιχειρησιακής μονάδας Business Software του Χορηγού τίτλου RDC INFORMATICS.

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στο site www.educationbusinessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες και το video της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.