Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Με τρία Αργυρά και μια 4η θέση γύρισαν οι Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. Αίας Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 6 - 7 Μαΐου διεξήχθη το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στο κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου με συμμετέχοντες χώρες την Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Γεωργία, Τουρκία, Εσθονία, Ιρλανδία, Συρία και Σκόπια. Στην διοργάνωση το παρόν έδωσε και ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης.
Ο σύλλογος Α.Σ. Αίας Κιλκίς συμμετείχε συνολικά με τέσσερις αθλητές και τις δυο ημέρες των αγώνων στις κατηγορίες Παίδων Β΄ και στην κατηγορία Ανδρών κατακτώντας τρία Αργυρά μετάλλια και μια 4η θέση.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων το Αργυρό μετάλλιο, στην κατηγορία Παίδων Β ΄ + 60κ. κατέκτησε ο Καρύτσας Απόστολος – Χαράλαμπος σημειώνοντας δύο νίκες κερδίζοντας με ιππόν τον Τούρκο αθλητή στα προημιτελικά και στα ημιτελικά κέρδισε με 3 Wazari τον αθλητή από τα Σκόπια. Στον Ελληνικό τελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ελλάδας της κατηγορίας του Ερμή Λεπτοκαρ όπου ηττήθηκε και έτσι έμεινε στην 2η θέση.

Την 4η θέση στην κατηγορία Παίδων Β΄ - 32κ. κατέλαβε ο Κατσαρώνας Αλέξανδρος ο οποίος προσπάθησε φιλότιμα και αποκόμισε σημαντική εμπειρία απέναντι σε αθλητές από την Γεωργία.

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων ο Κουγιουμτζίδης Πέτρος – 100κ. Ανδρών κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο κερδίζοντας στα ημιτελικά τον Έλληνα αθλητή του ΟΤΝ Φιλαδέλφειας BUDO CENTER Καψαλό Κων/νο με ιππόν ενώ στον τελικό απέναντι στον Έλληνα αθλητή του Πήγασου Δράμας Καψάλη Παναγιώτη δέχθηκε 1 wazari και 2 shido τα οποία του στέρησαν το Χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του.

Το 3ο Αργυρό μετάλλιο για την ομάδα του χάρισε ο Σαλαβασίδης Πέτρος + 100κ. Ανδρών ηττήθηκε με ιππόν στον τελικό της κατηγορίας του από τον Έλληνα Χρυσό πρωταθλητή του 9ου Κυπέλλου Ηλιάδης Δημήτρη Τσουμήτα του Φιλίππου Αμυνταίου αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία.

Η πρόεδρος Κα Έφη Βασιλειάδου και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές για τις μεγάλες τους επιτυχίες και τον προπονητή του συλλόγου μας Καρύτσα Αθανάσιο για το εξαιρετικό έργο του.

Τέλος ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους τον Β. προπονητή Κατσαρώνα Χρήστο, τον αρχηγό αποστολής Κο Κατσαρώνα Σταύρο για την μεταφορά των αθλητών και και την Κα Νικολαίδου Ειρήνη συνοδό της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου