Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Χρήστος Χατζησάββας στο Ράδιο Έναντι: Ο Σύριζα έφερε 4ο Μνημόνιο - ΗΧΗΤΙΚΟ

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» σχολιάζοντας τη συμφωνία για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Ο κ. Χατζησάββας έκανε λόγο για νέο σκληρό μνημόνιo με το οποίο θα δημιουργηθούν χρέη σε όλους τους Έλληνες ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχουν οφειλές.

Υπάρχει σχέδιο για να αρπάξουν τις περιουσίες, τον ορυκτό πλούτο ακόμα και τη γη των Ελλήνων, τόνισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε πως τα μνημόνια τα γράφουν επίτηδες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πετύχουν ποτέ και να είμαστε πάντα υποτελείς.

Επίσης, ο βουλευτής του Κιλκίς είπε πως υπάρχει απώλεια εθνικής κυριαρχίας και οι ΜΚΟ έχουν αντικαταστήσει το κράτος και δρουν ανεξέλεγκτα. Ειδικότερα, ο κ. Χατζησάββας υπογράμμισε πως οι λαθρομετανάστες έχουν πολλές παροχές σε αντίθεση με τους Έλληνες που καθημερινά φτωχοποιούνται και αναγκάζονται να μεταναστεύουν.

Τέλος, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι στην κοινωνία καταγράφεται μια δυναμική αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ένα συνονθύλευμα πολιτικών που ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας.
radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.