Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Με 4 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα επέστρεψε ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 6-7 Μάιου 2017 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο των Σερρών το 2o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). 

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου άλλα και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό με το θέαμα να ικανοποιεί κάθε φίλαθλο.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με 9 αθλητές που αναφέρονται παρακάτω με τις ανάλογες διακρίσεις:

1. Δορδανά Ρένα κατηγορία γυναικών κιλά 65 στυλ low kick – και light kick βετεράνων όπου κατέκτησε 2 πρώτες θέσεις και 2 χρυσά μετάλλια 

2. Σοφιανού Βαρβάρα κατηγορία γυναικών κιλά 80 στυλ low kick 1 Θέση Χρυσό μετάλλιο

3. Μαλκοτσίδης Θεόδωρος κατηγορία ηλικίας 14 ετών κιλά 90 στυλ low kick 2η θέση αργυρό μετάλλιο

4. Αϊβαζίδου Αναστασία κατηγορία ηλικίας 14 ετών κιλά 46 στυλ low kick 2η θέση αργυρό μετάλλιο

5. Παπαγεωργίου Ηλίας κατηγορία ηλικίας 11 ετών κιλά 53 στυλ light kick 3η θέση χάλκινο μετάλλιο

6. Σοκόλοβα Αικατερίνη κατηγορίας γυναικών κιλά 63 στυλ light kick βετεράνων 1η θέση Χρυσό μετάλλιο

7. Νικολαΐδη Σοφία κατηγορία ηλικίας 12 ετών κιλά 62 στυλ light kick 2η θέση αργυρό μετάλλιο

8. Νικολαΐδη Γιώργο κατηγορία ηλικίας 12 ετών κιλά 61 στυλ light kick και low kick οπού κατέκτησε την 2η και 3η θέση αντίστοιχα αργυρό και χάλκινο μετάλλιο

9. Καραπαναγιωτίδη Στέφανο κατηγορία ηλικίας 13 ετών κιλά 62 στυλ light kick αποκλεισμός λόγω απουσίας.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους και δήλωσαν: 
"Η συμμετοχή σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα έδειξε ότι οι αθλητές μας έχουν μάθει να αγωνίζονται και να αποδεικνύουν κάθε φορά ότι το τρίπτυχο υπομονή, επιμονή και άσκηση είναι αυτό που επιβραβεύει τελικά ο αθλητισμός.

Συγχαρητήρια στην Δορδανά Ρένα που συμμετείχε και ως Διαιτητής Κριτής στα αγωνιστικά στυλ του Τατάμι και του Ρινγκ και με την σωστή κρίση της εξελίχτηκαν οι αγώνες ομαλά. Και πάλι μπράβο για την εκπροσώπηση και σε αυτόν τον τομέα!"




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.