Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η Τόλμη στον 3ο Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
3ος Δρόμος υγείας και Αλληλεγγύης διεξήχθη για τρίτη χρονιά στο Κιλκίς, με σκοπό την ενεργοποίηση για τον συνάνθρωπο. Η ανταπόκριση ήρθε με ένα μεγάλο αριθμό πολιτών όλων των ηλικιών με το συναίσθημα πρώτα από όλα για υποστήριξη των συμπολιτών μας. Η επιτυχία ήταν δεδομένη διότι η ανθρωπιά δεν εμπορεύεται αλλά προσφέρεται.
Σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση, συγκροτημένα και υπεύθυνα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 70 μέλη του συλλόγου αθλητών-ριών γονέων και προπονητών, συναισθηματικά φορτισμένοι για τον σκοπό.

Ο αγώνας συμπεριλάμβανε 10 χιλιόμετρα τρέξιμο, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο και περπάτημα-δρόμος υγείας. Στην κατηγορία των 10 χιλιομέτρων κατάφεραν να διακριθούν οι αθλητές μας: Βαφειάδης Αθανάσιος 2η θέση  και Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης 3η θέση.

Σύσσωμος όλος ο σύλλογος, διοίκηση και μέλη δίνουν συγχαρητήρια στο Δήμο Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη διοργάνωση και το σκοπό αυτής, σεβόμενοι τους θεσμούς και υποστηρίζοντάς τους, δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.