Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Όλα μαϊμού: 30.000 ρολόγια και 3.000 γυαλιά ηλίου

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 11-5-2017 στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πειραιά, δύο (2) υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 48 και 52 ετών, για κατοχή και διάθεση στο εμπόριο απομιμητικών προιόντων γνωστών επώνυμων εταιρειών. Συγκατηγορούμενη των ανωτέρω για την ίδια υπόθεση είναι και μία 57χρονη ομοεθνής τους.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α. Πειραιά εντόπισαν τους συλληφθέντες να μεταφέρουν με αυτοκίνητο, πλήθος ρολογιών, απομίμηση γνωστών επώνυμων εταιρειών.

Από την περαιτέρω έρευνα, εντοπίσθηκε η αποθήκη όπου φυλάσσονταν τα απομιμητικά προϊόντα, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -30.000- ρολόγια και -3.000- γυαλιά ηλίου διαφόρων εταιρειών. Η εμπορική αξία των κατασχεθέντων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το ποσό των -120.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.