Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Μάγεψε και η 23η Χορωδιακή Συνάντηση Γουμένισσας - Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η 23η Χορωδιακή Συνάντηση των Παιόνων, στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που ήρθε να απολαύσει τις προσκεκλημένες Χορωδίες από τον Δήμο Θερμαϊκού, του Αμύνταιου και φυσικά την οικοδέσποινα Χορωδία των Παιόνων. 
Γνωστές μελωδίες ενορχηστρωμένες και διασκευασμένες μάγεψαν με τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα τους το ακροατήριο, που σιγοτραγουδούσε συμμετέχοντας με το δικό του τρόπο την όμορφη βραδιά, δίνοντας με το χειροκρότημα του την αίσθηση της ικανοποίησης της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται από επαρχιακές Χορωδίες, που δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις επαγγελματικές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Εκκλησιαστικές, Δημοτικές και τοπικές αρχές, Φορείς και Σύλλογοι της περιοχής μας, επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου, μέλη και φίλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορηγούς της βραδιάς και τις κυρίες που προετοίμασαν τα κεράσματα του μπουφέ για τη δεξίωση των Χορωδών, που μαζί με το ξακουστό κρασί της Γουμένισσας και τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, έγιναν ένας μεγάλος χορευτικός κύκλος, αποκομίζοντας καινούργιες γνωριμίες και νέους κύκλους συνεργασιών.

Η επόμενη εμφάνιση μας θα είναι στις 27 Μαΐου 2017 στο Φεστιβάλ Χορωδιών που θα γίνει στην Κρύα Βρύση Πέλλας, κλείνοντας τη σειρά εμφανίσεως της, για τη φετινή πετυχημένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου