Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Εντυπωσίασαν οι μικροί του ΓΑΣ Κιλκίς στα “Ρήγεια 2017” - Πρωτιά για την ομάδα των σούπερ μίνι

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 28-05-2017 διενεργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο οι Παμβορειοελλαδικοίαγώνες  στίβου για μικρά παιδιά «KIDS ATHLETICS» που διοργάνωσε ο με εξαιρετική επιτυχία ο Α.Σ ΡΗΓΑΣ. 
Οι αγώνες, με την επωνυμία “Ρήγεια 2017”, ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των Γυμναστών – καθηγητών των πρώτων χρόνων της Ε.Α.Σ.Α. Θεσσαλονίκης (από 1969/70), που «Δίδαξαν» στη σημερινή «παλιά γενιά» των Γυμναστών. Στον Γιάννη (Γιαννούλη) Αμοιρίδη, τον Χρήστο Ασημακόπουλο, τον Βασίλη Κοκόλη, στον Νικόλαο Κρανια, στην Αικατερίνη Μαρωνίτου, τον Ευάγγελο Παπακυριάκου, στη Φώφη Πολυμενάκου- Παπακυριάκου, τον Ηλία Ταπραντζή και τον Κωνσταντίνο Χειμωνίδη.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν από τους πρώτους συλλόγους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό και συμμετείχε με 29 αθλητές των ακαδημιών του ηλικίας 6-12 χρόνων.

Δυστυχώς ο άστατος καιρός δεν βοήθησε ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν στο ανοικτό στάδιο αλλά αυτό δεν πτόησε κανέναν στο να αγωνισθεί στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου, καθώς οι διοργανωτές και εθελοντές είχαν φροντίσει άψογα την κάθε λεπτομέρεια .

Οι αθλητές χωρισμένοι σε ομάδες κατηγορίας mini και super mini είχαν την δυνατότητα συμμετοχής σε οκτώ διαφορετικά αθλήματα (ρίψεις , άλματα και δρόμους ταχύτητας και εμποδίων) αλλά και σε παιχνίδι ερωτήσεων με θέμα τον στιβο.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν για 18 για κάθε κατηγορία ομάδας. Ο ΓΑΣ Κιλκίς κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά, αποσπώντας θετικά σχόλια τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις των παιδιών όσο και τις απαντήσεις που δόθηκαν από αυτούς στα ερωτήματα που τους τέθηκαν, αποσπώντας την Τρίτη θέση στο παιχνίδι των ερωτήσεων και κατακτώντας το κύπελλο και τα χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα της κατηγορίας super mini. 

Το βασικότερο όλων είναι ότι όλα τα παιδιά μέσα από την συμμετοχή αυτή διασκέδασαν πέρασαν καλά και γνώρισαν την ομαδικότητα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Με τις ομάδες μας αγωνίσθηκαν στην κατηγορία mini : Κυριάκου Κωνσταντίνα , Μαβίδου Ραφαηλία , Παπαδοπουλου Σοφία , Ευθυμίου Νικος , Λαζαρίδου Φωτεινή, Μαντάκη Μαγδαληνή , Στεφανίδου Μαριάννα , Αλ-Χαφούσι Ραζάν, Αλερού Αννυ, Μυριάδου Θεολογία , Τουβεντζίδου Παρθένα, Σιλβιστρόπουλος Ιωάννης , Ιορδανίδου Μαρια-Ελένη, Παπαδοπούλου Δήμητρα – Λυδία .

Στην κατηγορία super-mini: Λαζαρίδης Στέλιος , Παπαδοπούλου Αικατερίνη , Λέτα Μαρία , Λέτας Απόστολος, Ζάμσα Ιωάννης , Κιζιρίδου Αικατερίνη , Αλ- Χαφούσι Ράνα, Αλ-Χαφούσι Ηλιάνα, Μπαλόσι Ελένη , Χρυσουλίδου Σοφία, Κουζουκίδης Ιωάννης.

Τους αθλητές συνόδευσαν η υπεύθυνη προπονήτρια των ακαδημιών του ΓΑΣ Κιλκίς κ.Μαρίνα Κανελιά, η βοηθός Εύα Κιζιρίδου και οι προπονητές Κωνσταντίνος Μηναρετζής και ο Βασίλης Ορμανίδης μαζί με την έφορο των Ακαδημιών κ. Ματίνα Γιαννιτσάκη.

Φυσικά οι γονείς των παιδιών ήταν εκεί και δημιούργησαν ένα κλίμα υποστήριξης και ενθάρρυνσης , εκρηκτικό για τους μικρούς αθλητές και πανηγύρισαν μαζι με τα παιδιά την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.