Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» επισκέφθηκαν το 1ο, 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και τα Γυμνάσια Ευκαρπίας και Καμπάνη όπου και παρουσίασαν κάποιες βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις. 


Η παρουσίαση έγινε με μικρά δρώμενα που ετοίμασαν οι μαθητές του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας, γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών. Ακολούθησε πρακτική εφαρμογή από τους μαθητές/τριες των Γυμνασίων ώστε να εμπεδωθεί η γνώση που προσφέρθηκε.

Συγχαίρουμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά και τους καθηγητές που συμμετείχαν και υλοποίησαν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» και τους ευχαριστούμε θερμά που συντέλεσαν στην προβολή του σχολείου τους και του σχολείου μας ως κυψέλη εργασίας και δημιουργικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.