Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Σέρρες: Κατασχέθηκε κοκαΐνη που ξεπερνά το 1,5 κιλό (Φωτογραφίες)

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης.
Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 46, 32 και 29 ετών και ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν σε περιοχή των Σερρών οι παραπάνω υπήκοοι Βουλγαρίας, να κινούνται διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη του ενός αυτοκινήτου ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 1.570 γραμμαρίων, που εισήγαγαν νωρίτερα από τη Βουλγαρία με σκοπό την εμπορία της.

Ακολούθως σε περιοχή της Θεσσαλονίκης συνελήφθη και ο 47χρονος συνεργός τους, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε μεσολαβήσει για την εισαγωγή και τη διάθεση της κοκαΐνης.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και συνολικό χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.