Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πάλης στα άνω Λιόσια ( Αθήνα ) στις 5-6 Απριλίου 2017.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι μαθητές-τριες που φοιτούν μόνο στο Λύκειο και είναι αθλητές-ριες με δελτίο συλλόγων  ( ΕΛΟΤ). Δεύτερη χρονιά διεξάγεται το πρωτάθλημα από το υπουργείο παιδείας με απόλυτη ευθύνη αγωνιστικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 600 αθλητές-ριες περίπου δηλωθέντες με τάση προς τα πάνω σύμφωνα με το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται. Πρέπει να τονίσουμε ότι πρωτάθλημα μοριοδοτείται για ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το Taekwondo ενσωματώθηκε πλέον στους σχολικούς αγώνες και υποστηρίζεται από το υπουργείο παιδείας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τερέν και υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, video replay νέου τύπου και εφαρμογή νέων κανονισμών διαιτησίας.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 7 αθλητες-ριες. Διακρίθηκαν οι:

-Κουτσός Αριστείδης , Χρυσό μετάλλιο έως 45 κιλά

- Σκαρλάτου Γεωργία, Χάλκινο μετάλλιο +68 κιλά

-Δεληγιαννίδης Χριστόφορος 5ος έως 55 κιλά

Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι:

Βαφειάδης Αθανάσιος έως 73 κιλά

Μουλιώτα Αθανασία έως 63 κιλά

Καλφοπούλου Μαρία έως 49 κιλά

Βαλσαμίδης Παύλος έως 78 κιλά

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν δυο αθλητές του Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας τους οποίους στήριξε ο προπονητής στη διεξαγωγή του αγώνα.

Είναι πολύ σπουδαία και σημαντική η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ενταχθεί στο αθλητικό πρόγραμμα το Taekwondo δίνοντας ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να διεκδικήσουν μόρια ενισχύοντας έτσι το βαθμό τους στις πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων τους.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την αποστολή για τη συμμετοχή πάνω απ όλα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου