Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF στην Πάτρα

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF ανδρών-γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ, διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Απόλλωνα Πάτρας, στις 1-2 Απριλίου 2017. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε κάποιες κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε έξι φορές. 
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός διότι απαρτίζεται η εθνική ομάδα για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Κορέα.

Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες νέας γενιάς με νέου τύπου σένσορες και video replay, και νέους κανονισμούς διαιτησίας. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο τομέας της διαιτησίας είναι η ραχοκοκαλιά του αθλήματος με στόχο και σκοπό της WTF να είναι η βελτίωση και αντικειμενικότητα του σκορ, με γρήγορο και εντυπωσιακό αγώνα.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές-ριες:

-Αναστασιάδη Σεβαστιανό έως 63 κιλά. Η κλήρωση τον έφερε για τον τελικό να θέλει 6 αγώνες.

Κατάφερε να κερδίσει δύσκολους αθλητές και στον τέταρτο παρά την υπεροχή στερήθηκε  το μετάλλιο στην εκπνοή του χρόνου με αποτέλεσμα να καταταχθεί 5ος στην Ελλάδα.  Η εμφάνισή του ήταν δυναμική ενισχύοντας την εμπειρία του για τις διοργανώσεις που έρχονται.

-Παπαδόπουλο Στυλιανό έως 68 κιλά, στον δεύτερο αγώνα η εμπειρία του αντιπάλου του  στέρησε τη διάκριση. Η αποχή λόγω σπουδών στις ένοπλες δυνάμεις του στέρησε την εμπειρία, επανήλθε όμως με στόχο.

-Φουλεδάκη Μαρία έως 67 κιλά. Η δυνατή αναμέτρηση με έμπειρες αθλήτριες την έκανε πιο αγωνιστική για τις διοργανώσεις που έρχονται. 

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές για την πολύ καλή εμφάνιση και αγωνιστικότητα  και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν, όποιου επιπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.