Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Παιδικό Survivor στο Κιλκίς - Έρχονται στο Κιλκίς η Βαλαβάνη και ο Αγγελόπουλος;

Το άρθρο αυτό ανήκει στην κατηγορία της ημισάτιρας και περιέχει τοποθέτηση υπηρεσίας
Για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στο μικρό και ταπεινό Κιλκίς! Είναι γνωστό πως το τηλεοπτικό παιχνίδι και υπερπαραγωγή Survivor, έχει καθηλώσει εκατομμύρια Έλληνες κάθε ηλικίας, με απίστευτες θεαματικότητες. 

Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής, αρχίζουν να λαμβάνουν τα πρώτα απογοητευτικά μηνύματα για το μέλλον του Survivor, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία μετρήσεων AGB κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού τα νούμερα τηλεθέασης πέφτουν κατακόρυφα.

Αιτία, του περίφημο "Παιδικό Survivor" το οποίο ξεκίνησε εδώ και ημέρες στον πολυχώρο Sigmaland στο Κιλκίς! Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει κυριολεκτικά, με γονείς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι βάζουν μέχρι και μέσον, ώστε να έρθουν στο Κιλκίς και να λάβουν μέρος, τόσο τα παιδιά τους όσο και οι ίδιοι.

Οι πρόσφατοι "τηλεοπτικοί αστέρες" Βαλαβάνη και Αγγελόπουλος εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αφού καταλαβαίνουν πως όλοι κοιτούν πλέον προς Κιλκίς μεριά. Ταυτόχρονα όμως σκέφτονται, μήπως τώρα είναι η ευκαιρία να έρθουν στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήδη Κιλκισιώτης επιχειρηματίας έχει έρθει σε μυστική επαφή με αρκετούς από του παίκτες του Survivor ώστε να έρθουν στο Κιλκίς και να συμμετάσχουν μαζί τα μικρά παιδιά (κάποιοι λένε πως έπεσαν ακόμη και υπογραφές με συμβόλαια). 

Ήδη στην πόλη επικρατεί έντονη κινητικότητα, αφού σε περίπτωση που συμβεί αυτό, το Κιλκίς θα έχει πολλαπλά οικονομικά οφέλη και όχι μόνο!

Το "Παιδικό Survivor" πραγματοποιείται κάθε Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη, όπου τα παιδιά παίζουν στον στίβο δραστηριοτήτων. Οι ομάδες χωρίζονται ανάλογα τις χρονολογίες γεννήσεων (2006-2007-2008) (2009 2010 2011) (2012 2013 2014 με συνοδό)

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αλλά δυστυχώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αφού υπάρχει ήδη λίστα αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.